Kycklingsoppa
Kategori: Vardag & Fest
Jag har precis upptäckt det godaste soppreceptet på länge. Tillsammans med en brödbit så har du en riktigt bra maträtt. Jag skippade äpplet i min soppa och det blev ändå gott. Testa om du vill äta något gott och värmande! :) // b
Ingredienser
250 g kycklingfiléer
1 st äpple
1 st gul lök
Svenskt Smör från Arla
1 msk curry
1 krm svartpeppar
800 g passerade tomater
1 dl vatten
2 1⁄2 dl Kelda® matlagningsgrädde
2 st grönsaksbuljongtärningar
1 krm strösocker
1⁄2 tsk salt
1⁄2 dl hackad färsk persilja
Gör så här:
Strimla kycklingen. Kärna ur och strimla äpplet. Skala och hacka löken. Fräs allt i smör och curry i en gryta. Rör i peppar, tomater, vatten, grädde och buljongtärningar. Låt soppan koka några minuter. Smaksätt med socker och salt. Strö över persilja. Now: Ready to eat some tasty, delicious soup! :)