beatriceviktoria

Gästerna gästbloggar #Boråshelg

Kategori: Vardag & Fest

Tjatja Bloggen!
Idag har Kläd-Hitler (Viktoria) guidat oss genom Borås shoppingkvarter. Hon har med andra ord hjälpt oss att bestämma vad vi skulle köpa och inte. Vad vi är snygga i och inte. Nu kan detta låta som att vi är väldigt bittra, men det är vi inte. Vi är snarare mycket tacksamma över våra nya inköp som, enligt Viktoria, talade till oss i affärerna. Det är tydligen väldigt viktigt att lyssna på kläderna och vara lyhörd när man ser något fint i en butik.
 
Med Lovisas hjälp har vi åkt runt i deras "stora" stad. Vi har varit på loppis i Dalsjöfors och gjort stora fynd. Så som ljusstakar, silverfat, tavlor, ramar utan glas osv. Efter detta har vi gjort Borås. Vi har varit på Viskan och ätit, shoppat mycket etc. Det har även regnat fantastiskt mycket, men vi har inte räknat med annat.
 
Vi vill mest av allt framföra vårt varma TACK för att vi fått vara hos Viktoria och äta, sova, låna kläder och för att hon hjälpt oss med en förvandling vi aldrig kunde tänka oss skulle ske, "The makeover". Viktoria är den mest fantastiska värdinna man kan tänka sig och kan varmt rekomenderas för framtida Boråsbesök. Tro oss, du får låna precis vad du vill (och det finns allt du vill ha om det så är en komplett outfit i leopardmönster eller paljettstass), du blir också bjuden på bubbel, vin, chips, frukost... You name it!
 
Tack fina Viktoria för att du öppnat ditt hem för oss!
Hollywood-Puss från oss!
Josefine, Hanna, Lovisa och Maria.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: